Heeft u een vraag? Bel ons!
+31(0)499-440222
0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Over Biotisan


Vanuit Natusor, www.natusor.nl, zijn wij voortdurend op zoek naar de meest innovatieve producten op de markt; producten die een belangrijke bijdrage leveren aan de weerbaarheid en het zelf herstellend vermogen van ons lichaam.

Tijdens de trainingen die we de afgelopen jaren mochten verzorgen voor onze klanten en hun personeel kregen we steeds dezelfde vragen: “Mag dit supplement bij geneesmiddelen?” “Is het geschikt in combinatie met medicijnen?” Bij veel apothekers, drogisten, reform- en gezondheidswinkels is hier onzekerheid over.

Aangezien er veel medicijngebruikers in ons land zijn, is dit ook de absolute ‘nummer één vraag’ van de consument bij de aankoop van een voedingssupplement. Op basis van jarenlang onderzoek én aan de hand van hoogwaardige onderzoeksrapporten over kruiden en mogelijke interacties, hebben we een serie voedingssupplementen ontwikkeld, die voorzover bekend en bij inname volgens gebruiksaanwijzing, prima in combinatie met geneesmiddelen kan worden gebruikt. Hierin is Biotisan UNIEK, geen ander voedingssupplementenmerk heeft deze eigenschap.

En daarom presenteren we nu met trots Biotisan: Een gespecialiseerde voedingssupplementenlijn die ook in combinatie met geneesmiddelen kan worden gebruikt*.

Biotisan, omdat het ook anders kan!

Team Biotisan* Voor zover bekend en bij inname volgens gebruiksaanwijzing.