Heeft u een vraag? Bel ons!
+31(0)499-440222
0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Disclaimer

Mogen de voedingssupplementen uit de Biotisan serie gecombineerd worden met geneesmiddelen?
Biotisan is een voedingssupplementen serie die is ontwikkeld op basis van jarenlang onderzoek over kruiden en mogelijke interacties met geneesmiddelen. Voor zover bekend blijkt uit deze hoogwaardige onderzoeksrapporten dat de ingrediënten in de Biotisan producten in combinatie met geneesmiddelen mogen worden gebruikt. Biotisan is hierin uniek, er zijn geen andere voedingssupplementenlijnen die deze eigenschappen hebben.

Natusor Gezondheidsproducten B.V., de ontwikkelaar van de Biotisan serie, baseert zich op de laatste stand van de wetenschap. In het bijzonder is zij uitgegaan van een recent onderzoek dat aangeeft welke ingrediënten in voedingssupplementen waarschuwingsteksten voor geneesmiddelen nodig hebben. Daarnaast heeft Natusor Gezondheidsproducten de Biotisan producten getoetst aan een wetenschappelijke lijst waarin de belangrijkste ingrediënten worden genoemd die risicovolle interacties met geneesmiddelen kunnen hebben. De Biotisan producten bevatten géén van de ingrediënten zoals vermeld in de wetenschappelijke referenties.

Natusor Gezondheidsproducten houdt alle nieuwe ontwikkelingen, onderzoeken, casussen en aanwijzingen met betrekking tot veranderingen of aanpassingen in bovengenoemde studies, nauwlettend in de gaten. Natusor Gezondheidsproducten heeft hiervoor een professionele denktank geformeerd. Indien er voortschrijdende inzichten zijn, nieuwe meldingen met betrekking op mogelijke interacties of eventuele klachten, kan er direct actie worden ondernomen. Hierdoor bent u blijvend verzekerd van een hoogwaardig product zonder interacties met geneesmiddelen.

Kunnen er reacties optreden na inname van de Biotisan supplementen?
Geneesmiddelen zijn vaak afgeleid van werkzame stoffen uit planten. Er kan interactie ontstaan als zowel het voedingssupplement als het geneesmiddel dat u gebruikt, beiden op hetzelfde systeem in het lichaam ingrijpen. Doordat de Biotisan producten géén kruiden bevatten die een interactie kunnen geven met geneesmiddelen, is de kans op een mogelijke reactie van het lichaam zo goed mogelijk ondervangen.

In uitzonderlijke gevallen kan het toch voorkomen dat er een reactie ontstaat na het innemen van een Biotisan product. Meestal wordt dit toegerekend aan een gevoelige spijsvertering. Klachten zijn dan van tijdelijke aard. Als de klachten blijven aanhouden, dient u contact op te nemen met uw huisarts.

Biotisan en kwaliteit:
Natusor Gezondheidsproducten staat garant voor kwalitatief hoogwaardige natuurproducten. Alle Biotisan producten worden onder ISO22000 en HACCP normering geproduceerd. Een Biotisan productiebatch is voorzien van een analysecertificaat waarop deze normeringen genoteerd staan en wordt vermeld dat aan alle wettelijke eisen is voldaan.


Deze website bevat informatie over voedingssupplementen, die als aanvulling op de voeding kunnen worden gebruikt. Voedingssupplementen zijn geen geneesmiddelen maar zijn bedoeld ter ondersteuning van de gezondheid. Biotisan verklaart dat de informatie op zorgvuldige wijze en naar beste weten is samengesteld. Echter, zij kan op geen enkele wijze instaan voor de volledigheid van of eventuele fouten in de teksten op deze website. Biotisan, Natusor gezondheidsproducten en auteurs aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor schade, van welke aard dan ook, die het gevolg is van handelen en/of beslissingen, gebaseerd op de inhoud van deze website.