Heeft u een vraag? Bel ons!
+31(0)499-440222
0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Achtergrondinformatie

VOEDINGSSUPPLEMENTEN IN COMBINATIE MET GENEESMIDDELEN: WAT KAN WEL, WAT KAN NIET?
Voedingssupplementen maken vandaag de dag steeds vaker deel uit van onze levensstijl. Denk maar eens aan het gebruik van extra vitaminen of glucosamine. Hoewel voedingssupplementen vaak uit plantenstoffen en/of andere natuurlijke ingrediënten bestaan, kan het gebruik van bepaalde kruiden, in combinatie met medicijnen, onwenselijke interacties tot gevolg hebben. Voor bepaalde stoffen zoals cafeïne, plantensterolen, -stanolen, vitamine A, vitamine D en zoethoutwortel zijn wettelijke waarschuwingsteksten vastgesteld, voor andere zijn bindende afspraken met de overheid gemaakt.

REVOLUTIONAIRE DOORBRAAK
Biotisan heeft op basis van jarenlang onderzoek én aan de hand van hoogwaardige onderzoeksrapporten over kruiden en mogelijke interacties, een serie voedingssupplementen ontwikkeld, die voor zover bekend en bij inname volgens gebruiksaanwijzing, prima in combinatie met geneesmiddelen kan worden gebruikt. Biotisan is dus een specifieke voedingssupplementenlijn van producten, waar bij de formulering ervan wordt voorkomen dat ingrediënten worden gebruikt die waarschuwingen voor geneesmiddelen behoeven. Hierin is Biotisan UNIEK, geen ander voedingssupplementenmerk heeft deze eigenschap.

ISO GECERTIFICEERD
Natusor heeft onder de naam Biotisan, in samenwerking met een vooraanstaande Nederlandse producent die ISO gecertificeerd produceert, deze zeer innovatieve voedingssupplementenlijn ontwikkeld. Het ISO certificaat garandeert kwaliteit en geeft garantie, dat de producten veilig zijn geproduceerd.

GEEN TABLETTEN
Aangezien in tabletten vaak synthetische hulpstoffen worden gebruikt, heeft Biotisan er voor gekozen om alleen gebruik te maken van capsules, die uitsluitend met natuurlijke hulpstoffen van rijst worden aangevuld. De capsules die worden gebruikt, zijn zogenaamde Plantcaps®. Deze worden gemaakt van pullulan uit de cassave plant en zijn daardoor 100% van natuurlijke oorsprong. Het nieuwste van het nieuwste op capsulegebied.

OPTIMALE OPNEEMBAARHEID
Om een optimale opneembare formule te creëren, wordt in ieder Biotisan product gebruik gemaakt van een zgn. ‘rapid solve blend’ van Bioperine® en cayennepeper, waardoor de actieve nutriënten veel beter en vooral sneller worden opgenomen door het lichaam.

HOOGWAARDIG
Biotisan is onderdeel van Natusor Gezondheidsproducten B.V. Natusor is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en distributie van zeer hoogwaardige voedingssupplementen. Kwaliteit, opneembaarheid en zuiverheid nemen hier de voornaamste plaats in. Zo worden in het assortiment van Biotisan uitsluitend voedingssupplementen opgenomen die samengesteld zijn uit hoogwaardige, zorgvuldig geselecteerde vitaminen, mineralen, aminozuren, enzymen, kruiden, plantenextracten en andere stoffen die de gezondheid bevorderen. Hierbij wordt steeds het beste van de wetenschap gecombineerd met het beste uit de natuur.